Arama
Arama Sonuçları
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Kastamonuspor, MKAL öğrencileriyle buluştu
GMG Kastamonuspor’da “Öğrencilerimizle Buluşuyoruz” etkinlikleri Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ile devam etti. Öğrencilerin coşkusu büyük moral oldu.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Liseli Şefler ödüllerine kavuştu
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde yöresel lezzetler ve Türk mutfağına yönelik farkındalık oluşturmak amacı ile Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Liseli Şefler Yarışıyor” yemek yarışmasının final etabı, 24 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşti. Yarışmada, Göl Anadolu Lisesi’nden EKBAB takımı, “Ecevit Çorbası, İslim Kebabı ve Kalburabastı” ile birinci oldu.
“Meslek Tanıtım Günü”
Kastamonu İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Göl Anadolu Lisesi işbirliğinde Meslek Tanıtım Günü düzenlendi
Göl Anadolu, gruplarda
Okul spor faaliyetleri kapsamında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Gençler-A Futbol İl Birinciliği karşılaşmaları sona erdi.
Göl Anadolu öğrencisi Beyza Naz, Türkiye 3.sü
Göl Anadolu Lisesi 11/D sınıfı öğrencisi Beyza Naz Türitalemdaroğlu, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye çapında düzenlenen “Matematik Anılarım” Ulusal Öykü Yarışması'nda Türkiye üçüncüsü oldu.
15 Temmuz Kahramanlarına Mektup Yarışması’nın ödülleri verildi
Sultanbeyli Belediyesi, 15 Temmuz Derneği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “15 Temmuz Kahramanlarına Mektup Yarışması”nın ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmada 3'ncülük derecesini alan Kastamonu Göl Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu Yamaner de ödülün sahibi oldu.
GÖL'den bir derece daha
GÖL Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Cansu Yamaner, "15 Temmuz Kahramanlarına Mektup" konulu mektup yazma yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. Yamaner aynı zamanda 15 bin TL ödülün sahibi oldu. Ödül Töreni 11 Ocak'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek.
Okullar, basketbolda kozlarını paylaştı
Okul spor faaliyetleri kapsamında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Gençler A Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. 19-27 Aralık tarihlerinde oynanan karşılaşmalara Hüsnü Tandoğan ve Atatürk Spor Salonları ev sahipliği yaptı. Kız ve erkeklerde toplam 15 takımın katıldığı karşılaşmalara okullarını desteklemek isteyen öğrenciler ve spor severler yoğun ilgi gösterdi. Oynanan karşılaşmalar sonunda kızlarda Göl Anadolu Lisesi birinci, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ikinci, Abdurrahmanpaşa Lisesi üçüncü ve Aytaç Eruz Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Badminton’da İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Badminton İl Birinciliği sona erdi.
19 Mayıs programı netleşti
Kastamonu Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hafta boyunca çeşitli gençlik haftası etkinlikleri ‘Gurur Sensin’ programı ile düzenlenecek.
Gazi'de atletizm şöleni
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük, Yıldız ve Gençler Kız-Erkek Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları yapıldı.
Mektup yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı etkinlikleri çerçevesinde ‘Şerife Bacı’nın Torunları Çanakkale’yi anlatıyor teması ile Kastamonu Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde tertip edilen resim, şiir ve mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Nice 101 yıllara
Kastamonu’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’nci yıl dönümü kutlandı.
“Kastamonu’da “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy” sergisi”
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce “Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet” temasıyla İstanbul’da başlayan ve 12 Mart'ta Ankara’ da sona erecek sergi,Kastamonu’da ziyarete açıldı.
“Satranç yaşamımın bir parçası”
Kastamonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Kastamonu Satranç İl Birinciliği yarışmaları, Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda devam ediyor.
Kastamonu'dan 2 öğrenci Türkiye derecesi yaptı
Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Geleneksel olarak Türkiye geneli düzenlediği Mevlana Şiir Yarışması'nda Kastamonu'dan 2 öğrenci derece yaptı.
Kastamonu’yu yazdı, Türkiye dördüncüsü oldu
Göl Anadolu Lisesi, Türkiye’de edebiyat alanında dereceye girmeye devam ediyor.
'En İyi Narkotik Polisi Anne'
872 kadına 'uyuşturucu' eğitimi verildi.
Ödüller sahiplerini buldu
10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle, “İnsan Haklarına Saygı” bilincini yerleştirmek adına düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Valilik binasında düzenlenen programla verildi.
Hedef 50’nci Türkiye derecesi
Göl Anadolu Lisesi Kastamonu’yu eğitim alanında gururlandırmaya devam ediyor. Göl Anadolu Lisesi, edebiyat yarışmasında 40’ncı Türkiye derecesini kazandı.